“Eternal is the life of the warrior who finds beauty in their own wounds.” (apparently)

Either that, or short but blissfully lacerated.

5 Comments

    • Hey,Ik ben 15 jaar, mijn lengte is 1.89 en mijn gewicht is 65kg. Ik ga minstens 2 keer per week naar de sporcsthool, en ik doe dat nu al een halfjaar. Ik heb dus al wel een sixpack. Maar het is ook belangrijk dat je al je spieren traint zoals je rugspieren en borstspieren enz. Anders ziet er een beetje suf uit. Goede informatie op deze site,Groeten

  1. This is really attention-grabbing, You’re an excessively skilled blogger. I’ve joined your feed and stay up for searching for extra of your magnificent post. Additionally, I have shared your website in my social networks!

Write A Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

AIRPRESS LOADED